Klasiskie suši un jaunums – suši virtuļi

Būs grūti atrast cilvēku, kas atteiktos no gardu rollu vai suši porcijas. Šodien sushi receptes jau ir palikušas tik daudzveidīgas, ka tiek piemērots ēdiens jebkurai gaumei. Klāt pie parastajiem suši, piem., Maki, kas ir rīsu, etiķa, jūras aļģu rolli, pastāv arī citi suši un rollu veidi. Piem., vispopulārākais rolls, kas protams ir Kalifornija Maki. Pie tam šī veida suši tika izveidoti ne dzimtenē, bet Los Andželosā, kad suši receptes sāka izplatīties visā pasaulē. Tādējādi tika apmierināti kā rietumu suši mīļotājus, gan Austrumu pasaules.

Kā var bez kļūdām pielietot labākās sushi receptes?

Ir tie, kas uzskata, ka sushi vai rolli ir vienīgi izvārīti rīsi un jūras zivis, taču uzticīgie japāņu maltītes pazinēji vienmēr gatavi to sagraut šo nezināšanu. Vēl taču ir ingvers, sojas mērce, wasabi, dārzeņi, un ir arī tik daudz dažādas . Klasiskos sushi gatavo no nedaudz vārītiem gareniem rīsiem, kas tiek izklāti uz plānas loksnes no aļģēm. Uz pašiem rīsiem izliek suši pildījumu, kurš sastāv no vienas vai vairākām sastāvdaļām: dārzeņi, zivis, jūras veltes. Un tad tiek sarullēts plāns rullītis, kuru tad vēlāk sagriež rollos. Suši receptes un to, kā tas garšos, veido rīsu un jūras velšu kombinācija. Ja Jūs nolēmāt pirkt sushi, labāk, lai tie būtu dažādu veidu suši komplekti, jo tad ēdiens pārvērtīsies tiešām par īstu ceremoniju, sniedzot Jums iespēju pilnībā sajust arī pašas mazākās garšas nokrāsas!

Suši pagatavošana Rīgā vai citur Latvijā, kurā vietā lai sūta?

Mājās diez vai kurš katrs gatavos sushi vai rollus. Diez vai Jūs visu laiku vēlēsieties doties uz restorānu, šajā gadījumā internets Jums steidz palīgā. Drīzākais, Jūs ieinteresēs sushi ēdiena piegāde Rīgā vai citās pilsētās. Pie tam piegāde daudzās vietās ir par velti. Taču, kur paēst Rīgā izdevīgi un garšīgi? Pirms tiek izvēlēta konkrēta sushi piegāde Rīgā, sākumā jāpievērš sava uzmanība pāris lietām, kuras brīdina, kad sushi ir sliktas kvalitātes. Pats pirmais būs klientu atsauksmes, obligāti izlasiet tās dažādās mājas lapās. Vislabākais – pievērst īpašu uzmanību negatīvajām atsauksmēm kā arī, cik daudz to ir. Tālāk būs produkta cena, nebrūciet virsū zemām cenām! Labu suši pagatavošana Rīgā nevar būt ļoti lēta, bet arī papētiet vietni, tā kā bieži vien ir sushi akcijas kā arī kodi atlaidēm. Pārliecinieties, ka suši piegādes interneta lapa būs ļoti labi izveidota. Bez šaubām, tas vienmēr neliecina uz ēdiena kvalitāti, bet visbiežāk, kad mājas lapa jau ir izstrādāta slikti, tad arī sushi receptes būs diezgan visuvējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *