SUP dēļu noma izbraucieniem pa ezeru

Jauninājums supošana jeb kā citur to dēvē sup sērfošana jau ir slīdēšana pa ūdens virsmu ar dēli un airi. Un katrs var apgūt šo sportu neatkarīgi no Jūsu vecuma vai sagatavošanās līmeņa. Viss, kas tad vajadzīgs, ir sup dēļi un airis. Tiem, kuriem nav nekādu iemaņu, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Tādējādi var apgūt turēt līdzsvaru un pakāpeniski mēģināt celties uz kājām. Turklāt var būt neaprakstāmas izjūtas, kad Jūsu supošana ir kājās stāvot! Un sup izbraucieni tiešām ir neatkārtojams pasākums, jo suposana var notikt kā dīķī, upē, ezerā, jūra vai pat okeānā. Galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām.

Sup izbraucieni un kāda tipa aprīkojums būtu nepieciešams?

Sup dēļi un to veidi ir ar saviem trūkumiem vai plusiem. Bet supošana ir tieši tas, ko gribat, būs jāizdala, kas ir tas, kas jau ir svarīgāks: sērfošanas planiera manevrēšanas spēja, stabilitāte, ērtības pārgājienā vai sacīkšu sup dēļi, kuri izbrīna ar ātrumu, ko var sasniegt. Lai supošana būtu labi, pievērsiet pastiprinātu uzmanību SUP izmēriem un tam, kādā veidā tie ietekmē uz īpašībām, kas ir dēlim. Sup dēļi priekš sērfinga taisīti konkrēti iešanai pa viļņiem. Populārākie tad ir universālie sup dēļi, tie tiek ražoti dažādu izmēru, medeļu un standartā ir piepūšamie. Atrodiet piemērotu garumu kā arī platumu atkarībā no jūsu vēlmēm, auguma, svara, prasmēm. Tūrisma sup dēļi ideāli slīd, savukārt garā garuma dēļ, dēļi spēj uzņemt lielu ātrumu, bet platums nodrošina stabilitāti. Sup dēļi sacensībām tiek dēvēti par raķeti starp visiem dēļiem. Vēl būtiska lieta būs dēļu garums, platums kopā ar biezumu, kas, savukārt, ietekmē to, kāda būs pati supošana. Un neaizmirstam par pamata aprīkojumu, kas ir drošības pavada un veste, bez šīm lietām nebūtu ieteicams doties ūdens izklaidēs.

Vai, piemēram, katamarānu noma būtu visas atrakcijas uz ūdens virsmas?

Kļūst garlaicīgas pastaigas mežā vai fitnesa nodarbības sporta zālē? Aktīvā atpūta pie ūdens ir tas, kas tieši nepieciešams! Mūsdienās atpūtas variantus pie dabas attīsta, un tiek piedāvāts noīrēt mājiņas, kur var tikt pavadīta atpūta ar ģimeni vai draugiem. Bieži vien viesu māju saimnieki piedāvā papildus iespējas, piem., supošana, katamarānu noma un laivu noma, kad tuvumā ir ūdens. Dārgākas atpūtas piekritēji var izbaudīt arī tādu pakalpojumu, kā buru jahtas noma. Turklāt standartā vasarnīcu pakalpojumu klāstā ietilpst arī velosipēdu noma. Starp citu sup izbraucieni ir mūsdienu modernākā lieta, kur gandīz katrs trešais dot priekšroku šai atpūtai. Kad supošana kļūst par aizraušanos, šajā gadījumā lētāk jau ir, kad sup dēļi ir personīgie nevis sup noma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *