KURŠ LOGU VEIDS IR KVALITATĪVĀKS?

Bez logiem nav iedomājama neviena celtne, neatkarīgi no tās veida un pielietojuma. Logi allaž ir kalpojuši kā gaismas un ventilācijas avots ēkā, kā arī var kalpot kā dekoratīvs elements. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

Vairāk lasi – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, ņemot vērā to materiālu, ir izurīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Šāda veida logi ir ārkārtīgi izturīgi, ar lielisku ventiāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Logu montāža ir ļoti svarīgs process jebkura veida būvniecības un remonta darbos, jo nepareiza logu montāža var novest ne tikai pie dažādām sadzīviskām problēmām – problēmas ar ventilāciju, kondensāta uzkrāšanās, bet arī pie pelējuma rašanās, ko savās mājās novērot nevēlas neviens no mums.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAI MĀJAI

Jebkuram logam ir nepieciešama arī palodze gan iekšpusē, gan ārpusē. Ja runa par ārējo palodzi, tad, protams, svarīgi, lai tā ir piemērota ēkas fasādei un eksterjēram, savukārt iekšējai palodzei ir jābūt gana platai, lai uz tās novietotu kādu telpaugu vai kādu interjēra objektu. Gan iekšējā gan ārēja apdare pēc logu montāžas ir apspriežama, pielāgojama un veicama, balstoties uz visām klienta vēlmēm un vajadzībām.

METĀLA VĀRTU UN DZELZS DURVJU IZGATAVOŠANA MĀJOKLIM.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkas, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *