DAUDZPUSĪGI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda tipa kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta sfēras attīstības sastāvdaļa. Visas preces, kas atrodamas veikalu plauktos, tajā skaitā arī vietējās, ir dažādu loģistikas procesu iznākums. Viss, sākot no lietas radīšanas, līdz nokļūšanai pie pircēja, ir loģistikas procesu kopums.

Lielākos uzņēmumos šo darbu veic atsevišķas  loģistikas kompānijas, savukārt, mazāka izmēra kompānijas un ražotnes, labprāt izmanto loģistikas firmu servisu. Lai pircēja pieredzi servisa saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti daudzpusīgi saistīti pakalpojumi, kā piemēram, starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Kravu iespējams piegādāt arī izmantojot gaisa un jūras ceļus.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/autotransporta-kravu-parvadajumi.html

IZDEVĪGĀKIE LOĢISTIKAS RISINĀJUMI JŪSU KRAVAI.

Daudzpusīgi loģistikas risinājumi tiek piemēroti konkrēta klienta aktuālajām vajadzībām, lai sniegtais pakalpojums būtu piemērotākais un atbilstošākais optimāla risinājuma saņemšanai Papildus var lietot arī apdrošināšanas un muitas brokeru servisu. Arī negabarīta kravas transportēšana nesagādā nekāda veida problēmas. Neatkarīgi no tā, vai krava tiek pārvadāta ar kravas auto, avio, dzelzceļu vai kuģi vai ar velosipēdu – visam procesam ir jābūt pārdomātam un kvalitatīvam, lai esošie klienti, pēc lieliska servisa saņemšanas būtu gatavi turpināt sadarbību arī nākotnē.

KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Ar ko tad īsti atšķiras kravu transportēšanas veidi? Katra krava var tikt pārvadāta dažādos veidos, īpaši piemērotos un drošos. Katrā ziņā viens no populārākajiem un izplatītākajiem kravu pārvadašanas veidiem ir auto krava. Auto transports ir piemērots jebkāda veida kravas transportēšanai. Pārvadāšanai tiek izmantoti atšķirīga tipa auto transportu veidi, kas tiek pielāgoti vedamās kravas veidam. Lieli kravas auto nav vienīgie auto transporta veidi, kas tiek izmantoti pārvadāšanai, jo kravas iespējams pārvadāt arī uz atklātām platformām, negabarīta kravas platformām, refrižeratora piekabēm, tenta puspiekabēm un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Ja nepieciešams pārvadāt īpaši dārgu un sensitīvu kravas veidu, tad vislabākais risinājums būs avio kravas pārvadājumi, jo tie tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko veidu kravu pārvadāšanai. Šāda tipa kravu pārvadājumi notiek ne tikai ar kravas lidmašīnām, bet arī pasažieru, jo teju katra pasažieru lidmašīna ir paredzēta arī kravas pārvadājumiem. Protams, nevar aizmirst arī par dzelzceļu, kas ir otrs senākais kravas pārvadāšanas veids aiz jūras pārvadājumiem. Pārvadāšanai tiek izmantoti segtie vagoni, pusvagoni, platformas, cisternas un hopervagoni. Savukārt jūras ceļi, kravu pārvadāšanai, tiek izmantoti jau gadu simtiem ilgi, un skaidrs, ka laikam ritot, šis ir kļuvis arī par mūsdienās, vienu no populārākajiem veidiem kravu transprtēšanai uz salīdzinoši tālu galamērķi. Pakalpojums tiek piedāvāts transportēšanai uz populārākajām pasaules ostām, ieskaitot ASV, Singapūru un pat Filipīnas. Transportēšana pa jūras ceļiem arī ir vislabākais risinājums nestandarta kravām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *