KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETA GALDUS?

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Vērtīgs galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām kebkurā pasākumā, tādēļ, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Beķereja Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc pakalpojumu sniedzēju ir diezgan daudz.

 

KONDITOREJAS PREČU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.

Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski,  piedāvājumu attiecība.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā būs iespēja veidot pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS BANKETOS.

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda stila konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda tipa banketi telpās un ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un nelielāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Noteikti nevajag aizmirst par to, ka pirms pasūtījuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Protams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Pasūtījums būs augstākās kvalitātes, svaigs un, saprotams,  gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *