MĒBELE, KAS IR KATRĀ MĀJĀ UN UZŅĒMUMĀ – GALDS

Atšķirībā, piemēram, no skapja, kura funkcija – uzglabāt –  nemainās, lai vai kur šī mēbele atrastos, galda funkcijas var variēt daudz plašāk – mēs izmantojam galdu, lai paēstu, veiktu darba uzdevumus, veidotu kontaktu ar otru cilvēku, studētu vai pavadītu laiku kopā ar ģimeni, spēlējot spēles. Turklāt galdus izmanto arī lietu paglabāšanai un sakārtošanai, bet tos var turēt arī tīrus kā interjera dizaina elementu.

Galdus var iedalīt pēc funkcijām, bet tos var iedalīt arī pēc citām būtiskām pazīmēm – piemēram, pēc krāsas, materiāla, izmēra vai formas. Ir skaidrs, ka ne visas formas vai izmēri būs pielāgoti visām funkcijām, tāpēc pirms galda iegādes vienmēr jāapsver, kādi tieši rādītāji katram galdu tipam ir paši būtiskākie. Piemēram, konferenču galdam noteikti vien no svarīgākajiem rādītājiem būs tas, cik personu pie tā var sasēsties, turpretī visi galdi ēdamistabai ir vairāk kā interjera akcents, kuram organiski jāiekļaujas telpas interjerā.

Dizainakresli.lv ir latviešu uzņēmums, kas apvieno pasaulē atzīta dizaina tendences ar pašmāju kvalitāti. Te nopērkamos galdus var atšķirt pēc Skandināviem raksturīgā dizaina, kas lieliski papildina jebkuru interjeru, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas gādā par galdu ilgmūžību.

Kurš no visiem pieminētajiem galdiem ir vissvarīgākais teju katrā ģimenē? Neviens cits kā ēdamgalds, jo kopīga maltīte jau kopš seniem laikiem ir svēts brīdis, kas sapulcina tuviniekus gan priekos, gan bēdās. Dizainakresli.lv piedāvā apaļus un taisnstūra formas ēdamgaldus, kas pieejami kā gaišos, tā tumšos toņos. Tie izskatās izsmalcināti un elganti, vienlaicīgi tos nav grūti kopt un tie kalpos ilgi.

Nenoliezami, arī darbs ir svēra, kur galdam ir ļoti liela nozīme. Mūsdienās daudzu cilvēku darba diena paiet pie datora ekrāna, bet nekompetenti iekārtota darba vieta vai neērts darba galds strādāšanu var padarīt par vistīrākajām mocībām. Tāpēc jāizvēlas tāds datorgalds, kas ir pielāgots ilgstošam darba pie datora. Dizainakresli.lv piedāvā ASV dizainera Ērika Pfeifera (Eric Pfeiffer) radīto datorgaldu “Wave”, kas ir galvastiesu pārāks par citiem galdiem vairāku īpaši pārdomātu elementu dēļ. Pirmkārt, am ir divi frēzējumi, pa kuriem aizvadīt vadus prom no galda virsmas. Otrkārt, galdam ir noliekta mala, kas nodrošina visērtāko pozīciju jūsu rokai. Treškārt, šim datorgaldam ir plauktiņš, kas der kā vieta monitora novietošanai un būs ērts arī vienkārši kā plauktiņš, kur novietot visu nepieciešamo. Šis vienkāršais un elegantais datorgalds “Wave” lieliski iederēsies gan mājās, gan ofisā.

Mājaslapā dizanakresli.lv galdi ir sadalīti veselās desmit sadaļās, kas jau vien signalizē par plašu izvēli, turklāt katrā no kategorijām ir pieejami vairāki modeļi. Un, pat ja modelis, kas jums patīk, ir tikai viens, to tik un tā vēl iespējams mainīt gan izmēra, gan virsmas materiāla ziņā. Uzņēmuma darbinieki ir laipni un pieredzējuši – šis nebūs gadījums, kur jūsu sapņi par ekstravagantu viesistabas galdu vai īpašu bāra galdu tiks uztvertas noraidoši – dizainakresli.lv ciena ikviena klienta vēlmes!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *