RISINĀJUMS TELPAS DEKORĒŠANAI – APDRUKA UZ KANVAS

Jebkurā telpā siena ir vislielākais un pateicīgākais objekts telpas dekorēšanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpu izmērus, liekot akcentu uz svarīgāko.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams iegūt ar dažādu kanvu izvietošanu uz sienas. Kanva ir audekla gabals, kas tiek uzvilkts uz koka rāmja un, pēcāk, uz tā iespējams gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Bieži vien pircēji izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas izmēra kanvas ir ieteicams izvietot ar nelielu 3-5 cm atstatumu vienu no otras.

Uzzini vairāk – https://canvasway.com/lv/

KĀ JĀKOPJ KANVAS?
Tas nav vienkārši apdrukāts audekla gabals. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās būtu vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. Laka, ar ko kanva tiek apstrādāta pēc izgatavošanas, novērš saules staru ietekmi uz attēlu, līdz ar to, kanvu iespējams novietot telpu saulainākajā vietā, kas, savukārt, nav ieteicams vienkāršiem lielizmēra drukas darbiem vai arī fotogrāfijām. Kanvas kopšana būs gaužām vienkārša – laiku pa laikam to vajadzīgs noslaucīt ar mīkstu lupatiņu. Kanvas izgatavošanā liela loma būs arī attēla kvalitātei. Vislabāk lietot attēlu, kura izmērs ir vismz divi megabaiti. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un .png formāti. Kanvu izgatavošana notiek vienas vai divu dienu ietvaros.

AR KĀDĀM IZMAKSĀM JĀRĒĶINĀS PĒRKOT KANVU?
Foto kanvas izgatavošanas cena ir atkarīga no dažādiem kritērijiem. Kanvas cena bieži vien tiek noteikta balstoties uz to, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela loma. Ir iespējams izgatavot dažādas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Ja jautāsiet, cik tad īsti tas maksā, atbilde nav viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.To, kā kanva izskatīsies uz sienas, ir iespējams uzzināt jau brīdī, kad tiek veidots pieteikums elektroniski, bez tam, šādi arī iespējams izvēlēties kanvas izmēru, formu, veidu un arī efektus, kas tiek piemēroti attēlam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *