GALDU, KRĒSLU NOMA – KĀ IZPRAST PIEDĀVĀJUMU?

Galdu vai krēslu īre pasākumiem var šķist kā Ķīnas ābece, ja nekad nav nācies saskarties ar šādu lietu, taču nevajadzētu nobīties – mēbeļu noma mūsu laikos ir ērta un ļoti pierasta prakse, kas palīdz organizēt pasākumus visneparastākajās lokācijās, kā arī nodrošina mēbeļu “papildspēkus”, ja gaidāms kāds īpaši vērienīgs pasākums.

Dizainakresli.lv piedāvā gan galdu nomu, gan krēslu nomu, kas pārsteigs jūsu viesus ar izsmalcinātu stilu un eleganci – dizainakresli.lv piedāvā liektā finiera mēbeles, kas ir ieturētas skandināviskā askētismā ar plūstošām līnijām un tīram formām.

Ja jūs meklētajt galdu nomu, dizainakresli.lv piedāvā dažus labus variantus, ko noteikti ir vērts apskatīt. Ja ir paredzēts liels notikums ar klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču labās ziņas ir tādas, ka šis galds nav smags vai grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums varētu būt pa prātam modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan gaišā toņkārtā.

Ja organizējat konferenci, tad svarīgāk par galdiem būs izvēlēties ērtākos krēslus. Ir diezgan grūti ilgstoši sēdēt uz vietas, taču konferencēs tieši to nākas darīt, tāpēc vēl jo būtiskāk ir izvēlēties optimāli labākos krēslu, kas, no vienas puses, ļauj justies ērti, bet, no otras puses, neiemidzina jūsu uzmanību.

Mājaslapā dizainakresli.lv iznomāšanā ir vairāk kā piecu veidu koka krēsli, kas ietver sevī gan rotaļīgi apaļus krēslus, gan slaidus un elegantus krēslus, gan praktiskus un minimālistiskus krēslus, kas aizņem pēc iespējas mazāk vietas. Lai vai kuri no šiem krēsliem jūs interesētu, tie visi ir ļoti viegli sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jums tikai atliek pieņemt lēmumu.

Kolekcijas Flow krēsli ir pieejami 250 eksemplāros, tāpēc krēslu noma pat lielam pasākumam kļūst iespējama, pateicoties dizainakresli.lv.

Par galdu un krēslu nomu ir kā viss ir skaidrs, bet kāpēc vajadzīga arī garderobes statīva noma? Elementāri – šis it kā sīkums var sabojāt pat lielu pasākumu, ja tā nebūs! Jāatceras tomēr, ka mēs dzīvojam Latvijā, kur sniegs mijas ar lietu, kur silts laiks mijas ar drēgnumu, turklāt laika apstākļu maiņas bieži vien pārsteidz nesagatavotus, vienmēr jāatceras, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem un maiņas apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Vai vēl trakāk – ja pasākums nav plānots ar sēdēšanu pie galda, tad var sanākt tā, ka nav pat šo  atzveltņu, līdz ar to savas mantas nākas staipīt līdzi! Esiet proaktīvi plānošanas darbā un nepieļaujiet tik muļķīgās kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *