DZELZS GARĀŽU VEIDI

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti un to būvniecība, garāžas un agāri ir tikai neliela metālizstrādājumu grupa, kas ar vien biežāk tiek izmantoti mājsaimniecībās.

Kvalitatīvi vārti noteikti ir jebkura privātīpašuma saimnieka nepieciešamība, tādēļ ir nepieciešams atrast ne tikai labu meistaru, kas tos uzstāda, bet arī ražotāju. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata.

Ienāc- https://domusbuve.lv/pakalpojumi

Klientiem ir iespējams izvēlēties dažāda tipa saliekamās garāžas. Metāla garāžas, visbiežāk, tiek iedalītas pēc to jumta veida. Ir pieejami horizontāli slīpi jumti, divslīpu jumti un vertikāli slīpi jumti. Tā pat ir pieejamas garāžas traktoriem, kas attiecīgi ir lielākas pēc izmēra. Ne tikai moduļu mājas, bet arī moduļu garāžas ir labs veids kā atrisināt situāciju, ja garāža konkrētajā vietā ir nepieciešama uz neilgu laiku, vai ir plāns nākotnē to pārvietot. Garāžas vārti var būt dažāda veida – gan atverami, gan bīdāmi uz augšu vai uz sāniem. Garāžu cenas lielā mērā nosaka tas, kāds būs to izmērs un segums. Vēŗā tiek ņemtas visas klienta vēlmes un vajadzības, tieši tādēļ arī garāžu būvniecība ir individuāls projekts.

KĀDĒĻ PIRKT ANGĀRU?
Mūsdienu iespējas sniedz dažādus risinājumus, tād”el interesentiem ir iespējams tikt ne tikai pie saliekamas garāžas, bet arī angāra. Angāru izmēri ir dažādi un attiecīgi arī to cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ APKĀRTNĒ.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Bruģis ir materiāls, kas kalpos ilgi un ļoti viegli kopjams, tas nebojājas un to var arī nomontēt un pārvietot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *