METĀLA GARĀŽU VEIDI UN CITAS KONSTRUKCIJAS.

Arvien biežāk dažāda veida metāla konstrukcijas tiek izmantotas ne tika ražotnēs, bet arī privātīpašumos savas saimniecības labiekārtošanā. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Metāla garāžas var būt pārāk mazas visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums. Bruģēšana ir lieliska iespēja likt metāla konstrukcijām stāvēt stabili un ilgi, tādēļ pagalma vai sētas bruģēšana var būt labs veids kā labiekārtot savu apkārtni. Uzzini vairāk te!

KUR MEKLĒT MODUĻU GARĀŽAS LATVIJĀ?
Varam atrast dažāda tipa saliekāmo garāžu piedāvājumus. Metāla garāžas mēdz idalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērtākas transportlīdzekļa gabarītiem. Moduļu garāžas ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vajadzību realizēšanai. Dažādos veidos ir konstruējami arī garāžas vārti – viss notiek pēc klienta vēlmēm un vajadzībām! Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Arī garāžas tiek izveidotas balstoties uz klienta vajadzibām.

MODUĻU ANGĀRI SAIMNIECĪBAI.
Mūsdienu iespējas sniedz dažādus risinājumus, tād”el interesentiem ir iespējams tikt ne tikai pie saliekamas garāžas, bet arī angāra. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

KVALITATĪVA BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ PAGALMĀ.
Bruģa ieklāšana ir lielisks veids kā sakopt apkārtni savā pagalmā un dārzā. Bruģa ieklšāna ir ļoti kvalitatīvs pakalpojuma veids, un bruģis kalpos ilgu laiku, to ir viegli kopt un arī pārvietot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *