GALDI ĒŠANAI, DARBAM PIE DATORA UN ATPŪTAI

Ja jūs dzirdat vārdu “galds” – kas ir pirmais, par ko iedomājaties? Ēdamgalds? Darba galds? Pulcēšanās uz kopīgām vakariņām vai neskaitāmas darba stundas? Rezervācija restorānā, kur laimējās tikt pie labākā galdiņa vai lielais sapulču galds, pie kura pulcējas lēmumu pieņēmēji?

Un tomēr –  vai galds uzreiz ir ēdamgalds, ja tas tiek tā nosaukts? Protams, ka nē, atšķirīgās galda funkcijas rodas no kā cita – no tā, ka galdi mēdz krasi atšķirties arī pēc savas formas, krāsas, materiāla un izmēra. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, kamēr konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko var elementāri pārvietot. Restorānu galdiem jābūt funkcionāli universāliem, tajā pašā laikā arī glītiem, lai tie labi iekļautos restorāna interjerā.

Uzzini vairāk – https://www.dizainakresli.lv/noma/kreslu-noma/

Mēbeļu ražotājs ir uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaulē atzīta dizaina paraugus ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te ražotos galdus var atšķirt pēc Skandināviem raksturīgā dizaina, kas lieliski papildina jebkuru interjeru, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu ilgmūžību.

Neapšaubāmi, pati galvenā no galda funkcijām ir saistīta tieši ar ēšanu pie galda. Mūsdienās, kad visi ir tik aizņemti kopīga ēdienreize diemžēl ir vienīgais brīdis dienā, kad pabūt visiem kopā. Piedāvātie ēdamgaldi, kas ražoti no finiera, ir ļoti viegli, smalki un ergonomiski, vienlaicīgi tie arī ir paredzēti ilglaicīgai lietošanai un to kopšana nesagādās problēmas.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī gaidas pret tiem ir atšķirīgas. Jebkura biznesa vai uzņēmuma telpas ir šī uzņēmuma vizītkarte, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada ļoti lielu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Uzņēmums zina, cik gaumes un prasības mēdz būt atšķirīgas, tāpēc pielāgos savus galdus pasūtītāja vēlmēm gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Klientiem ērti ir arī tas, ka ikviena stila galdiem piedāvā pieskaņotus krēslus.

Mājaslapā galdi ir sadalīti veselās desmit kategorijās, kas jau vien signalizē par plašu izvēli, turklāt katrā no kategorijām ir pieejami vairāki modeļi. Un, pat ja modelis, kas jums patīk, ir tikai viens, to tik un tā vēl iespējams pielāgot dažādos veidos. Uzņēmuma darbinieki ir gudru un profesionāli – šī nebūs situācija, kur jūsu sapņi par ekstravagantu viesistabas galdu vai īpašu bāra galdu tiks uztvertas noraidoši –  ciena klientus, kuri zina, ko grib!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *