Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā un to piedāvājums.

Kalējiem vienmēr ir bijusi un būs goda vieta amatnieku vidū, jo māka rīkoties ar metālu un arī no tā radīt dažādus vizuālā noformējuma elementus un arī celtniecībā izmantojamus elementus, ir augstā vērtē. Pēdējā laikā populāri ir kļuvis izmantot kalēju servisu specializētu pasūtījumu realizācijā, piem., kāpņu un to margu radīšanai. Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Dažāda veida metāla apstrādes kompānijas ļoti labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, kā piemēram, metāla siju būvei. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams kā arī izgatavot iespējams gandrīz jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem un arī beidzot ar metāla karkasiem un sijām un logu restēm.

Ieskaties – https://www.kaleji.lv/produkti/

Trepes un arī margas daudzstāvu namiem.

Nedaudz vēl par margu un arī kāpņu izgatavošanu. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka visas metāla kāpnes izskatās vienādi kā arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas trepes. Mūsdienās kļūst pieejamas ne tikai dažādas tehniskās iespējas metāla apstrādei, bet arī vizuālā noformējuma izstrādāšanai un arī pēcāk to realizēšanai dzīvē. No metāla veidotās trepes var būt dažnedažādi izlocītas un pielāgotas klienta vēlmēm. Trepēm visādā ziņā būtu jābūt komplektā ar margām. Margas spēj kalpot kā lielisks dizaina objekts, apvienojumā ar drošību. Kāpņu margas var tikt izgatavotas saskaņotas gan ar pašu kāpņu dizainu, gan arī vairāk pielāgotas apkārt redzamajam interjēram. Pasūtījums ir izstrādāts, balstoties uz visiem drošības noteikumiem un citiem rādītājiem.

 

Speciāli ražoti dzelzs vārti un žogi.

Vēl viena plaša pakalpojumu grupa ir metāla žogi kā arī vārti. Savu īpašumu vēlas aizsargāt ik viens no mums turklāt, metāla žogs vai izturīgi metāla vārti ir vislabākais veids kā to panākt. Mūsu firmā izgatavotie metāla vārti un arī žogi, pasargās īpašumu jebkurā diennakts laikā. Lielisks risinājums drošībai savā īpašumā ir metāla restu izgatavošana un uzstādīšana. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās nereti ir uzstādītas logiem, kuri ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme arī gājēju plūsma. Arī logu restes ir iespējams izveidot visdažādākajos veidos, lai radītu unikālu dizainu apvienojumā ar augstu funkcionalitāti.

 

Kalēju piedāvājum aģentūrām kā arī privātpersonām.

Kalēja darbs joprojām asociējas vai nu ar dizaina rīku radīšanu, vai arī rūpniecības firmām, kas ražo dzelzs izstrādājumus celtniecības aģentūrām. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kas savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem kā arī beidzot ar metāla siju ražošanu celtniecības uzņēmējiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *