Gardas uzkodas ikvienā konditorejā

Konditoreja tiešām daudzus piesaista tieši fantastisko smaržu un gardo izstrādājumu dēļ, tādēļ piedāvājumu saraksts nepārtraukti tiek papildināts. Iecienītie konditorejas izstrādājumi piemēroti dažādiem notikumiem, tāpēc Jūs varat pasūtīt kliņģeri, kraukšķīgus cepumus, milzīgas tortes utt.

Konditorejas Rīgā nodrošina dažādas izvēles iespējas, tādēļ varat katru reizi pamēģināt ko īpašu un iepriekš neredzētu. Tortes pēc klienta pasūtījuma ir ļoti pieprasītas, tāpēc konditori lieto ne vien sen ierastas, bet arī pavisam jaunas receptes. Ar konditorejas palīdzību var tikt rīkoti dažāda apmēra banketi, tāpēc nebūs pašam jādomā par ēdināšanas norisi, jo visu palīdzēs izdarīt pieredzējuši darbinieki.

Vairāk uzzini-http://www.francumaize.lv/banketi/

Unikālas tortes īpašai noskaņai

Tortes uz pasūtījumu tiešām spēj ieintriģēt ikvienu cilvēku, jo šāds klāsts ļauj pilnībā izpausties, veidojot īpašus zīmējumus, uzrakstus utt. Pasūtīt kūku var atšķirīgiem pasākumiem – kāzām, bērnu un savām jubilejām utt., turklāt pieredzējušie konditori palīdzēs izvēlēties labāko variantu tortes noformēšanai. Skaisti noformētās kūkas pēc Jūsu pasūtījuma Rīgā tiek arī piegādātas uz konkrēto adresi, tāpēc nebūs jāuztraucas par lielas tortes transportēšanu u.c. problēmām. Ja rodas tāds jautājums, kur vienkārši pasūtīt ļoti garšīgu kliņģeri, atbilde ir ļoti vienkārša – droši dodieties uz konditoreju un izvēlieties pašu gardāko no piedāvājumiem! Izvēloties pasūtīt personalizētu kūku, Jūs noteikti būsiet absolūts ieguvējs, jo skaidri zināsiet visas izmantotās sastāvdaļas un tas garantē, ka tā Jums garšos.

Paša izstrādāta banketa ēdienkarte

Banketu galda klāšana parasti ir ļoti laikietilpīgs process, tāpēc par Jūsu svētku atmosfēru var parūpēties arī konditorejas komanda! Izbraukuma banketi vienmēr jāizplāno līdz pat sīkākajai detaļai, lai Jūsu ēdiena izvēle, piegāde utt. neradītu raizes. Noteiktā banketu ēdienkarte tiek izveidota katram klientam atsevišķi, tādēļ pavisam savlaicīgi varat sevi iepazīstināt ar piedāvājumu un uzreiz atlasīt atbilstošākos ēdienus. Uzkodas banketiem ir izsmalcinātas un arī vienkāršas, tāpēc tās viegli pielāgot dažādām situācijām. Galdu klāšana ikvienā izbraukumā ir ļoti izdevīgs risinājums, bet izmaksas atkarīgas no konkrētā viesu skaita, uzkodu izvēles u.c. niansēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *