Apgūstiet vadīšanas noslēpumus

Lai varētu iegūt noteiktas tiesības patstāvīgi vadīt jebkura veida transportlīdzekli, Jums būs nepieciešama arī autoskola. Nevienam nav nekāds noslēpums, ka auto skola katram audzēknim palīdz saprast to, kā izpildīt dažāda tipa manevrus un kā izvairīties no nepatīkamas sadursmes ar apkārtējiem.Lai autoskolas sniegtais ieguldījums būtu vēl lielāks, visi speciālisti ir padomājuši par to, lai ar Jums sadarbotos tikai pieredzējušākie un drošākie instruktori un pasniedzēji. Lai vienkārši tiktu apkopotas un pienācīgi pārbaudītas Jūsu zināšanas, ir vajadzīgs attiecīgais autoskolas eksāmens. CSDD eksāmens ir patiešām līdzīgs, taču tā ietvaros katrs sīkums tiek pārbaudīts daudz augstākā līmenī un Jums jābūt daudz patstāvīgākam. Atrodas autoskola Rīgā, līdz ar to ērti pieejama dažādiem interesentiem, turklāt tā paralēli darbojas arī kā iecienīta motoskola. Vienmēr paturiet prātā, ka attiecīgo vadītāja apliecību jaudīga motocikla vadīšanai var saņemt tikai un vienīgi pēc B kategorijas tiesību saņemšanas.

Izjūtiet adrenalīnu, vadot motociklus

CSN tests ir īpašs ikvienai kategorijai, jo tajā tiek apkopoti noteiktam transportlīdzeklim būtiski noteikumi. A kategorija autoskolā attiecas uz nesen pieminētajiem motocikliem, kuriem var zināmā mērā atšķirties jauda, tāpat arī izmērs utt. Plānotās apmācības tiek sāktas sākot no 22 gadiem, bet pašu apliecību var saņemt 24 gados. Lai varētu apliecināt prasmi vadīt šo transportlīdzekli, Jums vajadzēs arī veiksmīgi izbraukt izveidoto figūru laukumu ar nelielu ātrumu. Arī A1 kategorija piedāvā dažādu motociklu vadīšanas apmācību un atbalstu, tomēr tad spēkratiem ir mazāka jauda un tā parametriem pilnīgi jāatbilst likumā noteiktajam.

Dažādas kategorijas autovadītāju vajadzībām

Dažās situācijās konkrētās tiesības vajadzīgas, lai varētu pielāgot savam darbam. Tādā gadījumā Jums lieliski noderētu C kategorija, kurā apkopoti dažādi spēkrati, kuru masa pārsniedz 3,5t, kā arī attiecīgās mācības var uzsākt no 21 gada. B kategorija attiecas uz vieglajiem automobiļiem, kuros konkrētais pasažieru vietu skaits nav lielāks par 8, kā arī pilnā masa ir vien līdz 3,5t. Ja gadījumā vēlaties patstāvīgi vadīt kādu kvadraciklu, kura lielākais iespējamais ātrums ir tieši 45km/h, Jums jāskatās, ko spēj piedāvāt B1 kategorija. No 18 gadiem ir iespējams elementāri nokārtot arī C1 kategorijas tiesības, kurā maksimālais vadītā transportlīdzekļa pilnās masas variants ir 7,5t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *